Lilleputthammer familiepark Ola med barn
Lilleputthammer familiepark berg- og dalbane
Lilleputthammer familiepark klatreløype
Lilleputthammer familiepark bompebåt
Lilleputthammer familiepark klatreløype
Lilleputthammer familiepark toget
Lilleputthammer familiepark froskehopp
Lilleputthammer familiepark hoppepute
Lilleputthammer familiepark elektrisk bil
Lilleputthammer familiepark teater
Lilleputthammer familiepark pariserhjul

Lilleputthammer familiepark

Lilleputthammer familiepark er den lille byen med det store hjertet og her føler barna seg hjemme!

I Norges minste by kan barna kjøre tog, bil, båt, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Olas froskehopp. Det er også en spesiallaget klatreløype for barn her, og den er er blitt veldig populær. Dette er fornøyelsesparken med fokus på de minste! I alle attraksjonene kan en voksen være med barna, dermed blir det ikke like skummelt første gangen for de minste. Og alle kan bli med! I høysesong er det også forestillinger og sirkus i løpet av dagen.

 

DEN LILLE BYEN

Lilleputthammer Familiepark i Hafjell er en miniatyrutgave av Storgata i Lillehammer anno 1930-tallet, bygd i målestokk 1:4. For voksne gir Lilleputthammer Familiepark et historisk tilbakeblikk til 1930-tallet med datidens forretninger, hotell og kafeer. Her finnes 44 forretninger, 2 hotell, 3 kafeer, 2 bakeri, politi og kino. Her finner du alt fra J. Bøhmers Isenkramforretning og Th. Julins Broderiforretning til Pølsemaker Johansen.I "Storgata" i Lilleputthammer finnes kulturhus, lekehus, Ola og Heddas klubbhus, kino, ballhus, miniputthus med ammekrok, klossehus, toglekehus, snekkerhus, billedbokhus, tegneseriehus, faktabokhus, mysterie- og ungdomslitteraturhus og "da mor og far var små hus".

Til husene er det benyttet 2830 spesiallagde isolerte vindusglass, ca 1 million listverk og 80.000 takstein. I Kulturhuset kan du lese mer om historien til Lilleputthammer.