Bestill bursdag

Ønsker du en fartsfylt og morsom bursdagsfest, finner du det hos oss. Du kan velge mellom flere ulike bursdagsrom og menyer. Vi sørger for å dekke opp med alt du har bestilt.

 

PS! Til alle foreldre

I Lekeland finnes bursdagsverter som hjelper dere å fikse bursdagsfesten! Barna får eget bursdagsrom og 900 kvm lekeareal til fri utfoldelse fordelt på ulike lekeområder.

 

Dere velger bursdagsrommet og bursdagsfesten som passer best, og resten står vi for. Du slipper altså å lage mat, pynte, rydde og vaske opp! Ønsker dere som foreldre å hjelpe til under bursdagsfesten setter vi og barna pris på det.

 

Når du booker bursdag velger du en av våre bursdagspakker og legger til de ekstra produktene du ønsker.  Pakkeprisene forutsetter minimumsantall som er spesifisert ved valg av bursdagsrom.  Er det færre enn 6 barn, kan bord reserveres i kafeområdet.  Når Lekeland har stengt er det likevel mulig å bestille bursdager. Minimumsantallet er da 14 personer uansett hvilket bursdagsrom man velger. For bestilling av bursdag utenom åpningstid sender du en forespørsel med navn, ønsket tidspunkt rom og meny samt antall barn til post@lekeland.no

 

Praktisk informasjon

- Ved ankomst blir dere ønsket velkommen av en lekevert og vist til bursdagsrommet som dere har til disposisjon i 75 minutter.  
- I alle våre bursdagsrom er det mulighet å spille musikk.

- Vi starter med mat og gaver i bursdagsrommet.

- Lekeland Hafjell spanderer is til alle barna som avslutning på bursdagen i bursdagsrommet.

- Frilek i lekekonstruksjonen etter bursdagsfesten.
- Totaltid for bursdagen er 2 timer

- Ved flere bursdagsbarn som feirer sammen, er det et tillegg på 100,- pr bursdagsbarn.

 

Les mer om bursdagsrommene våre her.