Bursdagsbanner
Bursdagsbanner
Bursdagsbanner
Bursdagsbanner
Bursdagsrom "Toget"
Bursdagrom "Stasjonen"
Bursdagsrom "Discorommet"
Bursdagsrom "Taket"

Bursdag i Lekeland

Ønsker du en fartsfylt og morsom bursdagsfest, finner du det hos oss. Du kan velge mellom flere ulike bursdagsrom og menyer. Hos oss kommer du til dekket bord, slik at du heller kan ta deg av det som er gøy!

 

Til alle foresatte

I Lekeland er det bursdagsverter som hjelper dere å fikse bursdagsfesten! Barna får eget bursdagsrom og 900 kvm lekeareal til fri utfoldelse fordelt på ulike lekeområder. Dere velger bursdagsrommet og bursdagsfesten som passer best, og resten står vi for. Du slipper altså å lage mat, pynte, rydde og vaske opp! Ønsker dere som foreldre å hjelpe til under bursdagsfesten setter vi og barna pris på det.

Når du booker bursdag velger du en av våre bursdagspakker og legger til de ekstra produktene du ønsker. Pakkeprisene forutsetter minimumsantall som er spesifisert ved valg av bursdagsrom. Er det færre enn 6 barn, kan bord reserveres i kafeområdet.

Når Lekeland har stengt er det likevel mulig å bestille bursdager. Minimumsantallet er da 14 personer uansett hvilket bursdagsrom man velger. For bestilling av bursdag utenom åpningstid sender du en forespørsel med navn, ønsket tidspunkt rom og meny samt antall barn til post@lekeland.no

 

Praktisk informasjon

 • Ved ankomst blir dere ønsket velkommen av en lekevert og vist til bursdagsrommet som dere har til disposisjon i 75 minutter.
 • I alle våre bursdagsrom er det mulighet å spille musikk.
 • Vi starter med mat og gaver i bursdagsrommet.
 • Lekeland Hafjell spanderer is til alle barna som avslutning på bursdagen i bursdagsrommet.
 • Frilek i lekekonstruksjonen etter bursdagsfesten.
 • Totaltid for bursdagen er 2 timer
 • Ved flere bursdagsbarn som feirer sammen, er det et tillegg på 100,- pr bursdagsbarn.

 

Slik gjør du det:

 1. Trykk på knappen "Bestill bursdag" du kommer nå inn i vårt bestillingssystem
 2. Velg først hvilken meny du ønsker
 3. Velg deretter hvilket bursdagsrom du ønsker
 4. Etter valgt rom velger du dato og tidspunkt. Om din ønskede dato / tidspunkt ikke er tilgjengelig kan du prøve at av de andre rommene.
 5. Fyll inn kontaktinformasjon og om du ønsker tilvalg
 6. Inviter dine gjester - du kan gjerne bruke våre invitasjonsmal - bare last ned og print.
 7. Da har du gjort ditt, og vi tar oss av resten!
   

Bestill bursdag

 

Bursdagsinvitasjon

VI har laget en bursdagsinvitasjon som du kan benytte for å invitere dine venner til selskapet. Trykk på knappen, og skriv ut dokumentet. Det er en A4 med to invitasjoner på, så da kan du dele opp og fylle inn dine detaljer.

Last ned bursdagsinvitasjon

Velg din meny

Våre bursdagsrom

Bursdagrom "Stasjonen"

Bursdagsrom "Stasjonen"

På Stasjonen er det plass til 16 barn. Her er det bord og benker, og vi kan sette inn stoler. Stasjonen ligger i umiddelbar nærhet til lekekonstruksjonen og cafeområdet, perfekt om man har med foreldre som vil drikke kaffe. Det er også litt danseplass dersom man ønsker å høre på musikk. Man kan høre musikk både via Bluetooth og aux. Vi har også overgang til nyere Iphone.
 

Bestill bursdag

Bursdagsrom "Toget"

Toget

Toget er det minste bursdagsrommet vårt. Her får man plass til 13 barn. Bursdagsbarnet har egen plass i enden av rommet hvor vi har laget en liten trone. Toget egner seg best for barn som ikke trenger hjelp til å spise, da det er begrenset med plass rundt barna. Det er muligheter for å høre på musikk på Toget, men det er ikke danseplass. Man kan høre musikk både via Bluetooth og aux. Vi har også overgang til nyere Iphone.
 

Bestill bursdag

Bursdagsrom "Taket"

Taket

Taket er et fargerikt bursdagsrom med fleksible løsninger. Her kan man dekke opp bordene med forskjellig antall barn. Her er det plass for opptil 20 barn. Bursdagsbarnet får en egen stol med høy rygg som minner litt om en trone! Det er god plass til å åpne gaver, danse litt, og selvfølgelig spise mat. Taket ligger oppe på «hemsen» i Lekeland, og har et fint område rett utenfor rommet hvor foreldre kan sitte. Det er muligheter for å høre på musikk på Taket, både via Bluetooth og aux. Vi har også overgang til nyere Iphone.
 

Bestill bursdag

Bursdagsrom "Discorom"

Discorom

Discorommet ligger i underetasjen til Lekeland med umiddelbar nærhet til den delen av lekekonstruksjonen som er for de største barna. Discorommet er utstyrt med båser hvor man kan sitte og spise, og har plass til 40 barn. Her er det dansegulv, discokule og anlegg for musikk. Discorommet egner seg best for dansebursdag eller for de største bursdagene. Man kan selvfølgelig bestille Discorommet selv om man ikke er så mange. Muligheter for å spille musikk via aux, og vi har overgang til nyere Iphone.
 

Bestill bursdag