Bestill bursdag

 

På grunn av plassbregrensning og krav om avstand har vi dessverre ikke anledning til å arrangere bursdager hos oss i sommer. Men fra og med skolestart vil vi igjen kunne ta imot bursdagsselskaper!

Hei alle barn!
 

Ønsker du en fartsfylt og morsom bursdagsfest, finner du det hos oss. Du kan velge mellom flere ulike bursdagsrom og menyer. Vi sørger for å dekke opp med alt du har bestilt.

 

PS! Til alle foreldre

I Lekeland finnes bursdagsverter som hjelper dere å fikse bursdagsfesten! Barna får eget bursdagsrom og 900 kvm lekeareal til fri utfoldelse fordelt på ulike lekeområder.

 

Dere velger bursdagsrommet og bursdagsfesten som passer best, og resten står vi for. Du slipper altså å lage mat, pynte, rydde og vaske opp! Ønsker dere som foreldre å hjelpe til under bursdagsfesten setter vi og barna pris på det.

 

Når du booker bursdag velger du en av våre bursdagspakker og legger til de ekstra produktene du ønsker.  Pakkeprisene forutsetter minimumsantall som er spesifisert ved valg av bursdagsrom.  Er det færre enn 6 barn, kan bord reserveres i kafeområdet.  Når Lekeland har stengt er det likevel mulig å bestille bursdager. Minimumsantallet er da 14 personer uansett hvilket bursdagsrom man velger.

 

Praktisk informasjon

- Ved ankomst blir dere ønsket velkommen av en lekevert og vist til bursdagsrommet som dere har til disposisjon i 75 minutter.  
- I alle våre bursdagsrom er det mulighet å spille musikk.

- Vi starter med mat og gaver i bursdagsrommet.

- Lekeland Hafjell spanderer is til alle barna som avslutning på bursdagen i bursdagsrommet.

- Frilek i lekekonstruksjonen etter bursdagsfesten.
- Totaltid for bursdagen er 2 timer

 

Les mer om bursdagsrommene våre her. s