Bursdagsrommene i Lekeland  

Taket 
Taket bursdagsrom

Taket er et fargerikt bursdagsrom med fleksible løsninger. Her kan man dekke opp bordene med forskjellig antall barn. Her er det plass for opptil 20 barn. Bursdagsbarnet får en egen stol med høy rygg som minner litt om en trone! Det er god plass til å åpne gaver, danse litt, og selvfølgelig spise mat. Taket ligger oppe på «hemsen» i Lekeland, og har et fint område rett utenfor rommet hvor foreldre kan sitte. Det er muligheter for å høre på musikk på Taket, både via Bluetooth og aux. Vi har også overgang til nyere Iphone.

Toget
Toget bursdagsrom

Toget er det minste bursdagsrommet vårt. Her får man plass til 13 barn. Bursdagsbarnet har egen plass i enden av rommet hvor vi har laget en liten trone. Toget egner seg best for barn som ikke trenger hjelp til å spise, da det er begrenset med plass rundt barna. Det er muligheter for å høre på musikk på Toget, men det er ikke danseplass. Man kan høre musikk både via Bluetooth og aux. Vi har også overgang til nyere Iphone.

​Stasjonen
Stasjonen bursdagsrom

På Stasjonen er det plass til 16 barn. Her er det bord og benker, og vi kan sette inn stoler. Stasjonen ligger i umiddelbar nærhet til lekekonstruksjonen og cafeområdet, perfekt om man har med foreldre som vil drikke kaffe. Det er også litt danseplass dersom man ønsker å høre på musikk. Man kan høre musikk både via Bluetooth og aux. Vi har også overgang til nyere Iphone.

Discorommet
Discorommet bursdagsrom

Discorommet ligger i underetasjen til Lekeland med umiddelbar nærhet til den delen av lekekonstruksjonen som er for de største barna. Discorommet er utstyrt med båser hvor man kan sitte og spise, og har plass til 40 barn. Her er det dansegulv, discokule og anlegg for musikk. Discorommet egner seg best for dansebursdag eller for de største bursdagene. Man kan selvfølgelig bestille Discorommet selv om man ikke er så mange. Muligheter for å spille musikk via aux, og vi har overgang til nyere Iphone.