Om Lekeland Hafjell 

lekeland-for-de-minste-barna.jpg

Lekeland Hafjell er Lillehammerregionens eneste lekeland, tilpasset barn fra 0 til ca. 12 år med et lekeareal på ca. 900 kvm. Vi er lokalisert i sentrum av Øyer og er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark.

 

Lekeland Hafjell er en del av Hafjell Resort, som tilbyr både overnatting, familiepakker og aktiviteter. Vi ligger vegg-i-vegg med Hafjell Hotell, og bor man på hotellet så har man rabatter i Lekeland på dagtid og gratis inngang på kveldstid. Kontakt resepsjonen på 61 28 55 50 for et godt tilbud. 

Lekeland er som skapt for fysisk aktivitet. I lekeland kan barna klatre, skli, smyge, balansere og utforske. Her står utfordringene i kø og barna opplever positiv mestringsfølelse. Men viktigst for barna; Lekeland er fantastisk MORO!

Hovedområdet i lekelandet
Det største lekeområdet i Lekeland Hafjell er tilpasset barn i alderen 4 til ca. 12 år. Her kan barna boltre seg i utfordrende aktiviteter i en lekeinnretning over 4 plan:
- 16 meter lang trippelsklie med en høydeforskjell på 7,5 meter! - spiralsklie - flere hinderløyper - ballbinger - balansebrett - klatrenett - spøkelsesrom - med mer...

 

Lekeområde for barn 2-4 år
Lekeområdet er en mindre utgave av hovedlekeområdet, tilpasset barn i aldersgruppen 2 – 4 år. Lekearealet er over 4 plan, og består av sklier, ballbinger, hinderløyper med mer.

 

Lekeområde for barn 0-3 år
I lekeområdet for de minste i Lekeland Hafjell finnes store myke klosser til å klatre, gynge eller skli på, og et stort vegg puslespill.

 

Kafe
I vår kafé avdeling i Lekeland Hafjell med rundt 70 sitteplasser kan de voksne slappe av med noe å drikke og spise. Her kan man se TV, lese aviser eller benytte seg av vår internettilgang.

Se meny her. 

_Klatrenett 1.jpg