Koronasituasjonen

Kjære gjest

Vi har allerede vært stengt siden mars, men Lekeland Hafjell MÅ prioriterer sikkerhet og helse for både våre gjester og våre ansatte. Vi har derfor besluttet at vi kommer til å holde stengt helt til 18.juni.
 

Men skulle Helsemyndighetene komme med andre og endrede retningslinjer for denne type virksomhet, og vi får tillatelse til å åpne vil vi gjøre dette.
 

Lekeland Hafjell følger utviklingen av koronaviruset og pålegg fra helsemyndighetene i Norge løpende og kommer til å oppdatere vår hjemmeside regelmessig.
 

Gjester i Lekeland Hafjell har 900m2 å boltre seg på, så selv om det blir satt begrensninger på antall personer per m2 vil vi uansett ha plass til mange.
 

Allerede nå kan vi si at dere som gjester vil bli møtt av kontantfrie kasser, desinfiserte lokaler og lekekonstruksjoner.
 

Vi har også benyttet dagene vi har hatt stengt til å gi Lekeland og spesielt våre lekekonstruksjoner et ansiktsløft  -  trapper, hindringer og glidelås avsperringer samt ballskytebanen er demontert og reparert og snart montert på plass igjen.
 

Når vi åpner igjen vil nok våre gjester møte nye og andre rutiner enn de vi har hatt tidligere. Vi kopierer mye av det barnehagene nå har innført for å sikre både ansatte, kunder og spesielt barna mot å påføre seg smitte under lek.
 

Før vi åpner skal det være trygt å være hos oss for både gjester og ansatte.

Kontakt oss: 
Hundervegen 37

2636 Øyer 

Telefon: 61 28 55 00

post@lekeland.no

Lekeland Hafjell på Instragram